Portable MathType v6.5a | Rs link | 6.7 Mb


MathType ile matematiksel sembollerin yazımı artık kolay. Office Word'ün denklem düzenleyicisinden çok daha kapsamlı ve pratik olması, ayrıca Word'de makro olarak kullanılabilmesi programı vazgeçilmez kılan özellikleri. Program öylesine kolay hazırlanmış ki üreticisi yol gösterici bile hazırlamamış. Kurulumu ve kullanımı şöyle:

Programı kurmadan önce Word'ü açın. Araçlar>Makro>Güvenlik'e gelin ve güvenliği düşük seviyeye getirin. Bu Mathtype'ı Word'de daha pratik kullanabilmeniz için yapmanız gereken ayardır. Bu ayarı yaptıktan sonra Mathtype'ı kurunuz. Kurulum için sadece bir kur dosyamız var ki üzerine çift tıklamanız yeterli olacaktır. Kurulum sonrası Word'e baktığınızda üstte Mathtype'a ait butonların eklendiğini göreceksiniz. O andan itibaren matematiksel veri içeren makale, tez, ödev vb. her şeyi Mathtype ile yazabilirsiniz.

MathType is a powerful interactive equation editor for Windows and Macintosh that lets you create mathematical notation for word processing, web pages, desktop publishing, presentations, and for TeX, LaTeX, and MathML documents. MathType works with 100s of applications and websites, allowing you to put Equations Everywhere and Anywhere™.




http://rapidshare.com/files/191153483/Portable.MathType.v6.5a.sh.rar

0 comments:

Post a Comment

 
Top